Annemarie Clement

Psykoterapeut med speciale i tilknytning, choktraumer & kropsterapiGravide kommer på min klinik med forskellige baggrunde og historier, men de har et fælles formål: at skabe de bedste betingelser for dem selv og deres lille baby, så de kan skabe en tryg tilknytning.

At blive mor er en stor oplevelse hver gang. Jeg tilbyder at være sammen med dig på denne rejse og støtte dig i at give dig og din baby de bedste forudsætninger for at skabe en tryg tilknytning.

Jeg har sessioner med børn og unge med psykosomatiske symptomer såsom natvædning, mareridt, tics, forskellige former for afhængigheder, OCD og angst.
Sammen arbejder vi med struktur og rytmer, og skaber platforme af ro og glæde, så kroppen kan få de bedste betingelser for at slippe symptomerne. Endvidere arbejder vi med at gøre de nære relationer nærende og levende.

​​Jeg har skønne mennesker af begge køn og i alle aldre, der kommer hos mig for at undersøge deres tidlige tilknytningsmønstre. Mange har før gået i terapi, men synes, der er nogle dybe mønstre, de gerne vil kigge nærmere på. Ofte er det i deres tætte relationer, at dette bliver tydeligt. Andre har kropslige symptomer som indre uro og ubehag, mareridt, hudlidelser, søvnløshed, stress, depression og udbrændthed.

>