Annemarie Clement

Psykoterapeut med speciale i tilknytning, choktraumer & kropsterapiOM ANNEMARIE CLEMENT

Mit navn er Annemarie Clement, jeg er Psykoterapeut MPF og har de sidste 17 år specialiseret mig i tidlig tilknytning, kropsterapi, neuroaffektiv psykoterapi og meditation.

Jeg arbejder med tidlige tilknytningsmønstre og hvilken betydning de har for hjernen , kroppen og nervesystemet. I disse dybe lag bor forbundethed, kraft, glæde, kropssansninger, følelser, skam og samhørighed. Jeg er meget optaget af disse processer og mit arbejde i disse lag mærkes meget kreativt og levende.

Jeg er inspireret af og forbundet til Psykolog Ulla Rung Weekes måde at lave terapi på. Jeg har således været tilknyttet til hendes Skolen for Psykosomatik i 17 år.

I 2010 tog jeg til England og deltog i processen Path of Love . Denne proces har lavet et dybt imprint i mig og vist mig, hvad ubetinget kærlighed og forbundethed er. Jeg tog i 2015 Teacher Training med Rafia Morgan og Turiya Hanover, og i 2017 Walking the Path, som er en fordybelse af processen.

Jeg har taget kurser med Daniel Stern, Lars Sørensen, Susan Hart, Marianne Bentzen, Peter Kofoed, Jesper juul, Fie Hørby, Ditte Byrkærholm Nielsen og Jeanne Jensen.

Jeg går i en fast supervisionsgruppe som har været sammen i 8 år og er meget taknemmlig for denne.

I mit private liv har hjemmefødslerne af mine to døtre været store bevægende oplevelser, at være sårbar og mærke, at jeg ikke var alene har været transformerende for mig.

På min blog Den Bedste Start På livet, skriver jeg om moderskabet og vigtigheden af nærværende kontakt i vores første leveår.

Jeg er optaget af, hvordan jeg som kvinde, mor, terapeut og veninde forbliver levende, vibrerende og glædesfyldt i livet. Ikke altid en let opgave - men en stor værdi for mig.

Du skal være så velkommen til at være med.

>